Πλήρες φάσμα οδοντιατρικών υπηρεσιών

Στο Galatsi Smiles παρέχουμε όλες τις οδοντιατρικές υπηρεσίες. Περίπλοκα περιστατικά που χρήζουν περεταίρω διερεύνησης αντιμετωπίζονται σε συνεργασία ή κατόπιν παραπομπής στον αντίστοιχο ειδικό.
Galatsi Smiles - examination 2

Πρόληψη

Σήμερα η πρόληψη κατέχει πρωτεύουσα θέση ανάμεσα στις αρχές και στις επιδιώξεις της σύγχρονης ιατρικής και οδοντιατρικής. Γι’ αυτό και στόχος του ιατρείου μας είναι η πρόληψη σε κάθε ηλικία, με κάθε σύγχρονο και επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο. Κατά περίπτωση, μπορούμε να εφαρμόσουμε το κατάλληλα εξατομικευμένο προληπτικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στην ηλικία και στις ιδιαίτερες ανάγκες στόματός σας.
Μάθετε περισσότερα
Galatsi Smiles - aesthetic dentistry

Αισθητική Οδοντιατρική

Η αισθητική οδοντιατρική απαντάει στην επιθυμία όλων μας για βελτιωμένη αισθητική και ένα καλύτερο χαμόγελο. Σήμερα η οδοντιατρική μας προσφέρει πολλές επιλογές αισθητικής αποκατάστασης. Μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ μιας απλής λεύκανσης δοντιών ή να προβούμε σε άλλες πιο επεμβατικές αποκαταστάσεις, όπως είναι οι όψεις σύνθετης ρητίνης ή πορσελάνης, τα κεραμικά ένθετα και επένθετα, καθώς και οι ολοκεραμικές στεφάνες και στεφάνες ζιρκονίου.
Μάθετε περισσότερα
Οδοντιατρικές Υπηρεσίες, Oδοντίατρος Βασίλειος Λόντος

Προσθετική

Όταν έχουμε χάσει κάποια δόντια, αυτά πρέπει να υποκατασταθούν, ώστε να μπορούμε πάλι να τρώμε, να μιλάμε και να χαμογελάμε άφοβα. Η Οδοντική Προσθετική ασχολείται με αυτό ακριβώς, τοποθετώντας τεχνητά  δόντια στην θέση αυτών που λείπουν ή έχουν υποστεί σοβαρή βλάβη. Περιλαμβάνει την ακίνητη προσθετική, δηλαδή τις αποκαταστάσεις που τοποθετούνται σταθερά στο στόμα, και την κινητή προσθετική, δηλαδή τις αποκαταστάσεις που μπορεί ο χρήστης να τις αφαιρεί κατά βούληση. Τα εμφυτεύματα εφαρμόζονται τόσο σε ακίνητες αποκαταστάσεις, όσο και σε κινητές.
Μάθετε περισσότερα
Dental instruments

Υπηρεσίες Γενικής Οδοντιατρικής

Στο ιατρείο Galatsi Smiles προσφέρουμε οδοντιατρικές υπηρεσίες που εξασφαλίζουν τη στοματική υγεία των ασθενών μας, αλλά και προλαβαίνουν προβλήματα εν τη γενέσει τους, πριν αυτά επιδεινωθούν. Όπου χρειάζεται προβαίνουμε σε όλες τις κλασικές θεραπείες, όπως εμφράξεις (σφραγίσματα), ενδοδοντικές θεραπείες (απονευρώσεις), θεραπεία ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας, αντιμετώπιση οξέων περιστατικών (πχ. τραυματισμοί, αποστήματα, κ.α.) και εξαγωγές δοντιών όταν αυτές είναι αμετάκλητα απαραίτητες.
Μάθετε περισσότερα
Μοιραστείτε: