ΟΣΑ_logo_PNG

Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου με σκοπό την επίβλεψη της τήρησης της Οδοντιατρικής Νομοθεσίας, την επαλήθευση των τίτλων σπουδών των Οδοντιάτρων, τη συνεργασία με την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και το Υπουργείο Υγείας στην προαγωγή της στοματικής υγείας του κοινού, την πληροφόρησή του κοινού σε θέματα σχετικά με την Οδοντιατρική, κ.α.
Ιστότοπος
Galatsi Smiles. Οδοντίατρος. Βασίλειος Λόντος. Οδοντιατρική. Dentistry. Dental clinic. Galatsi. Dentist. Teeth. Οδοντιατρείο. Γαλάτσι. Οδοντίατρος. Δόντια.

Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, με σκοπό την επίβλεψη της τήρησης της Οδοντιατρικής Νομοθεσίας, την επαλήθευση των τίτλων σπουδών των Οδοντιάτρων, τη συνεργασία με τους επιμέρους Οδοντιατρικούς Συλλόγους και το Υπουργείο Υγείας στην προαγωγή της στοματικής υγείας του κοινού, την πληροφόρησή του κοινού σε θέματα σχετικά με την Οδοντιατρική, κ.α.
Ιστότοπος
YYKA_logo_PNG

Υπουργείο Υγείας

Η επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας
Ιστότοπος
Δήμος_Γαλατσίου_logo_PNG

Δήμος Γαλατσίου

Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου.
Ιστότοπος
Οδοντιατρική_Σχολή_Αθηνών_logo_PNG

Οδοντιατρική Σχολή Αθήνας

Η επίσημη ιστοσελίδα της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΕΚΠΑ)
Ιστότοπος
ΑΠΘ_logo_PNG

Οδοντιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης

Η επίσημη ιστοσελίδα της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)
Ιστότοπος
WHO_logo_PNG

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (World Health Organisation) είναι αυτόνομος διεθνής διακρατικός οργανισμός που αποτελεί εξειδικευμένη υπηρεσία του ΟΗΕ και ασχολείται με τη διεθνή δημόσια υγεία.
Ιστότοπος
FDI_logo_PNG

Παγκόσμια Οδοντιατρική Ομοσπονδία

Η Παγκόσμια Οδοντιατρική Ομοσπονδία (World Dental Federation) λειτουργεί ως ο κύριος αντιπροσωπευτικός φορέας για περισσότερα από ένα εκατομμύριο οδοντιάτρους παγκοσμίως,
Ιστότοπος
ADA_logo_JPG

Αμερικανική Οδοντιατρική Ομοσπονδία

Η επίσημη ιστοσελίδα της Αμερικανικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (American Dental Association) με πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τους οδοντιάτρους και το κοινό σχετικές με την Οδοντιατρική.
Ιστότοπος
BDA_logo_PNG

Βρετανική Οδοντιατρική Ομοσπονδία

Η επίσημη ιστοσελίδα της Βρετανικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (British Dental Association)
Ιστότοπος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν παρατηρήσετε πως κάποιος σύνδεσμος δεν λειτουργεί, ή εάν θέλετε να προστεθεί και κάποιος άλλος χρήσιμος σύνδεσμος, παρακαλούμε αναφέρετέ το μας με ένα email ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Μοιραστείτε: